AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kafasının karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaktan kaçmak çok daha fazla adım atacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklı adamdan kaçmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak saplamak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin bıçaklandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir