AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, zorlukların artacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iyi halini yitireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Kahve falında bıçaklı adamdan kaçmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak çok büyük adımlar atacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok yorulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçaktan kaçmak işlerin günden güne daha da açılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla kavga edenleri görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla dövüşmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir