AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga bıçaklanmak

Kahve falında kavga bıçaklanmak

Kahve falında kavga bıçaklanmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, mutlu bir evliliğe, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kavga bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında bıçaklı kavga etmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak kavga etmek kişinin rahat nefes alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında bıçakla kavga görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kulluk derecesinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek günahkâr olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavgada bıçak görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir