AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını görmek

Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını görmek

Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, malının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini çalışırken görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonumun çalındığını görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında terliğin çalındığını görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına inanılır.

Kahve falında birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir