AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğin çalındığını görmek

Kahve falında terliğin çalındığını görmek

Kahve falında terliğin çalındığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında terliğin çalındığını gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında terliğinin çalındığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında terliğin çalındığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında terlik yitirmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide terlik görmek ağır günler geçireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık terlik görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulur.

Kahve falında terlikle dövmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz terliği görmek doğru karar veremeyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir