AnaSayfa / Genel / Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında boş arı kovanı görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında arı bal yemek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Kahve falında arı sütü görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Kahve falında arı kovanı taşımak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Kahve falında petekte arı görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arıcılık yapmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir