AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak saplamak

Kahve falında bıçak saplamak

Kahve falında bıçak saplamak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında karnına bıçak saplamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak saplamak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak dünya malının çoğalacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında birine bıçak saplamak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir