AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bıçaklarla kavga etmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kavga etmek bıçaklanmak huzuru yakalayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla kavga görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak kavgası görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, mal ve rızkın çoğalmasına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir