AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kan bıçak görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, her istediğini alabileceğine inanılır.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında bıçak kan görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kansız bıçaklanmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında kan ve bıçak görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir