AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmak kan görmek

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, düzenin kurulacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklanmak kan gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında kan ve bıçak görmek işlerinin kapanacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında bıçak ve kan görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kan görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp kan görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Kahve falında kan bıçak görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakta kan görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir