AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kan görmek

Kahve falında bıçak kan görmek

Kahve falında bıçak kan görmek aradaki buzları eriteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kan gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Kahve falında bıçakta kan görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmemek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan bıçak görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak ve kan görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak kan görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında kan ve bıçak görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir