AnaSayfa / Genel / Kahve falında kansız bıçaklanmak

Kahve falında kansız bıçaklanmak

Kahve falında kansız bıçaklanmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kansız bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında kan bıçak görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak kan görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bıçaklanıp kan görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklandığını ve kan görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek kazancın katbekat arttırılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla kan görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalettir.

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir