AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok zarar göreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çevrenizden takdir görmeye, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında kan ve bıçak görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak kan görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek yeni işler alacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kansız bıçaklanmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakta kan görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp kan görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir