AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek

Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek

Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, insanları kıracağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklamak ve kan gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına inanılır.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek kariyer sahibi olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kurt bıçaklamak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklamak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanı bıçaklamak yeni iş kollarına girileceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir