AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak borç batağına düşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Zarif bir şekilde sormanız durumunda aradığınız yardımı veya desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini bıçaklamak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını bıçaklamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı bıçaklamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bıçakladığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir