AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, malında azalmaya, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerin yavaşlayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklamak kan gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadını bıçaklamak itibar, güç ve para kaybedeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadan bıçaklamak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak işlerinin çok açılacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşini bıçaklamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir