AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mallarının artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, canla başla çalışacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak bunun için Allah’a şükredeceğine, hasretlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç kişi öldürmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişi görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir