Kahve falında bıçakla vurulmak

Kahve falında bıçakla vurulmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla vurulmak gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında bıçakla vurulduğunu görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, tüm isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla vurulmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babası tarafından vurulmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir