AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla savaşmak

Kahve falında bıçakla savaşmak

Kahve falında bıçakla savaşmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok sayıda borca gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla savaşmak gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla savaşmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında insanlarla savaşmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orduyla savaşmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında teröristle savaşmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet eder.

Kahve falında cinle savaşmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaplanla savaşmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında asker olmak savaşmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında silahlarla savaşmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir