AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristle savaşmak

Kahve falında teröristle savaşmak

Kahve falında teröristle savaşmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çekilen acıların unutulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristle savaşmak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında teröristle savaşmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristlerle savaşmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı terörist görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristle savaştığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında terörist yakalamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek rahat bir hayat yaşanacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında silahla terörist öldürmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir