AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlarla savaşmak

Kahve falında insanlarla savaşmak

Kahve falında insanlarla savaşmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına alamet eder.

Kahve falında insanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Kahve falında insanlarla savaşmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında iblisle savaşmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Kahve falında uçakla savaşmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla savaşmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerle savaşmak hastalıklardan kurtulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yahudilerle savaşmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında atla savaşmak imkanlarının genişleyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak savaşmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir