AnaSayfa / Genel / Kahve falında orduyla savaşmak

Kahve falında orduyla savaşmak

Kahve falında orduyla savaşmak eline haram para geçeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, adım atarken çok zorlanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında orduyla savaşmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında orduyla savaşmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ordu yönetmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ordu asker görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında orduya gitmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ordu kurmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ordu komutanı görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında osmanlı ordusu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında ordu evi görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir