AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin saçını taramak

Kahve falında ölü birinin saçını taramak

Kahve falında ölü birinin saçını taramak zor bir durumda kalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayaline kavuşacağına, ona kavuşacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında ölünün saçını taramak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında hamamda saç taramak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını taradığını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin saçını taramak kredi çekileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir