AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla kovalanmak

Kahve falında bıçakla kovalanmak

Kahve falında bıçakla kovalanmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla kovalanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında bıçakla kovalanmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek tatsız haberlerin alınacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölü tarafından kovalanmak daha kararlı bir kişi olunacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir