AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek

Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek

Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla kovalandığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında bıçakla kovalanmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak gelirin tükeneceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kova içinde süt görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak hoşgörülü biri olunacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir