AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından kovalanmak

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bolluk ve bereketin artacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında atlar tarafından kovalandığını görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biri tarafından kovalanmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana tarafından kovalanmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir adam tarafından kovalandığını görmek işlerinin bollaşacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir