AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tarafından kovalanmak

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, onları okula göndereceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında vampirler tarafından kovalanmak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından kovalanmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza inanılır.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında at tarafından kovalanmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında adamlar tarafından kovalanmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir