AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntıların artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kovalandığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kovalanmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından kovalanmak mevcut konforunun da devam edeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında vampirler tarafından kovalanmak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir