AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan bıçaklanmak

Kahve falında boynundan bıçaklanmak

Kahve falında boynundan bıçaklanmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında boynundan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Kahve falında boynundan bıçaklandığını görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek helal kazanca sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan bıçaklanmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boydan elbise giymek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda tesbih görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında boynunda kuran görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir