AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal taşımak

Kahve falında portakal taşımak

Kahve falında portakal taşımak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal taşımak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında portakal taşımak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu portakal yemek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine inanılır.

Kahve falında birine portakal vermek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında portakal yediğini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal fidanı görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacı görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak ekmeğine haram sürmeyeceğine, malına gelecek zarara tabir olunur.

Kahve falında altın portakal görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir