AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak saklamak

Kahve falında bıçak saklamak

Kahve falında bıçak saklamak ailesi ile mutlu olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak saklamak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bıçak saklamak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak sakladığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bıçağı saklamak ileriye gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında adam öldürüp saklamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçak saklamak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında terlik saklamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç saklamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir