AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçak saklamak

Kahve falında kaçak saklamak

Kahve falında kaçak saklamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçak saklamak gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaçak saklamak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Kahve falında kaçak yakalamak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında asker kaçağı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçakçı görmek büyük maddi kayıp verileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek sevinçli bir haber alınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kanun kaçağı görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kaçak elektrik kullanmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kaçakçılık yapmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir