AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak fırlattığını görmek

Kahve falında bıçak fırlattığını görmek

Kahve falında bıçak fırlattığını görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak fırlattığını gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında bıçak fırlattığını görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak fırlatmak kazancının günden güne azalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak fırlatmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık fırlatmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında saat fırlatmak umutlarının boşa çıkmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya fırlatılmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir