AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak fırlatmak

Kahve falında bıçak fırlatmak

Kahve falında bıçak fırlatmak elinin bolluk göreceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak fırlatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında birine bıçak fırlatmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Kahve falında bıçak fırlattığını görmek umutlarının tazeleneceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak fırlatmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında cam fırlatmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında uzaya fırlatılmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Kahve falında çatal fırlatmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında telefon fırlatmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan fırlatmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir