AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak satın aldığını görmek

Kahve falında bıçak satın aldığını görmek

Kahve falında bıçak satın aldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, huzura kavuşacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak satın aldığını gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında bıçak satın aldığını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak satın almak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak aldığını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden bıçak aldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında içki satın aldığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına alamet eder.

Kahve falında süt satın aldığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, pek az kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havlu satın aldığını görmek gözyaşının kuruyacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir