AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının bıçaklandığını görmek

Kahve falında babasının bıçaklandığını görmek

Kahve falında babasının bıçaklandığını görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında babamın bıçaklandığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında babaya bıçak çekmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının elinde bıçak görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında babanın elinde bıçak görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında babasının bıçaklandığını görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın bıçaklandığını görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kötü noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir