Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek

Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında bıçak kırılması görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılan bıçak görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak kırıldığını görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış bıçak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında gözlük kırılması görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında dişin kırılmasını görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top