AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kırıldığını görmek

Kahve falında bıçak kırıldığını görmek

Kahve falında bıçak kırıldığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, feraha ermeye işarettir.

Kahve falında bıçak kırıldığını gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında kırılan bıçak görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bıçak kırıldığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış bıçak görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak kırılması görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında kırıp dökmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına inanılır.

Kahve falında tokanın kırılması görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir