AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek büyük bir adım atılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek üzüntülü bir haber alınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz yüzüğünü çıkarmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz yüzük takmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında söz yüzüğü görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir