AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimem görmek

Kahve falında çimem görmek

Kahve falında çimem görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimem gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yeşil çimlere basmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimleri biçmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimem görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çim kesmek namının yürüyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çim tohumu görmek bilgiyle donanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapay çim görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çimlenmiş buğday görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir