AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailesini korumak

Kahve falında ailesini korumak

Kahve falında ailesini korumak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailesini korumak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında ailesini korumak ferahlayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında korumak kollamak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeği korumak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi korumak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebekleri korumak uzun bir süre zorluk çekileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebek korumak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü korumak şansa, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğini korumak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir