AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranın miktarını görmek

Kahve falında paranın miktarını görmek

Kahve falında paranın miktarını görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paranın miktarını gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Kahve falında miktarı belli para görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek miktarda para görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden yüklü miktarda para almak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, birçok iş teklifi alınacağına yorulur.

Kahve falında para miktarı görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işaret eder.

Kahve falında para miktarı söylemek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Kahve falında para miktarı duymak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bol miktarda para almak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir