AnaSayfa / Genel / Kahve falında belli miktarda para görmek

Kahve falında belli miktarda para görmek

Kahve falında belli miktarda para görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalettir.

Kahve falında belli miktarda para gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında miktarı belli para görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında belli miktarda para görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında belli bir saat görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında ince belli olmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında belli bir tarih görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüklü miktarda para kazanmak gelirinin artacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir