AnaSayfa / Genel / Kahve falında para miktarı söylemek

Kahve falında para miktarı söylemek

Kahve falında para miktarı söylemek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında para miktarı söylemek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında para miktarı söylemek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalettir.

Kahve falında bir miktar para almak çektiği yokluğun unutulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük miktarda para almak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çok miktarda kağıt para görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda kağıt para görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bol miktarda para görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında birinden yüklü miktarda para almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir