AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük miktarda para görmek

Kahve falında büyük miktarda para görmek

Kahve falında büyük miktarda para görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük miktarda para gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında büyük bir miktarda para görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük miktarda para almak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük miktarda para görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak sevineceğine, kazancın yarı yarıya artacağına delalet eder.

Kahve falında büyük miktar para görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol miktarda para almak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında yüklü miktarda kağıt para görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında para miktarı söylemek tatsız haberlerin alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir