AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla sevgili olmak

Kahve falında bir kızla sevgili olmak

Kahve falında bir kızla sevgili olmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kızla sevgili olmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir