AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sorunların tarihe karışacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek huzursuzlukların son bulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir