AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeye geldiğini görmek

Kahve falında istemeye geldiğini görmek

Kahve falında istemeye geldiğini görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin istemeye geldiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiğini görmek işlerine yeni işler katacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin istemeye geldiğini görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir