AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin istemeye geldiğini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine delalet eder.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birini istemeye gelmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin istemeye geldiğini görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir