AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak farklı şeyler deneyeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından kaçmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir hastalığa maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı birinden kaçmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, başarıları ile tanınacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında deli adamdan kaçmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir